У мережі глузують над нардепом Медуницею в образі єврея

06.12.2017

Сумчани із гумором відреагували на появу в прямому ефірі телеканалу NewsOne народного депутата Олега Медуниці попри те, що депутати “Народного фронту” вирішили ігнорувати це ТБ і відмовлятися від запрошень у студію. Це дало привід користувачам Фейсбуку для ось таких фотожаб, на якій політику додали єврейську шапочку та пейсики.

“Олейг, таки вспомни как тебя тетя Изя Григян учила : поступай – усегда кошерно или блокируй или тада не выступай! А лучше таки прызнайся шо ты наш и ешь мацу молча и спокойно!!))) ” – прокоментував сумський активіст Валерій Осадченко.

Цікаво, що нардеп Медуниця, як і раніше, коли його зображали в такому вигляді після ефіру на NewsOne, відреагував на цей пост сумчанина своїм портретом у образі фюрера.

Щодо самого ефіру, то Олег Медуниця  висловився із приводу останніх подій, пов’язаних із Міхеїлом Саакашвілі.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: