У Сумах піймали наркодилера (фото)

07.12.2017

На початку жовтня нинішнього року в поле зору працівників Управління протидії наркозлочинності ГУНП Сумської області потрапив 24-річний житель іншого обласного центру України. У ході подальших оперативних заходів молодого чоловіка зупинили на центральній вулиці Сум після того, як він отримав у відділенні одного з перевізників адресований йому згорток. Посилку відкрили та виявили в ній близько 40 грамів психотропної речовини.

Оперативники навідались до нього додому та оглянули житло, котре чоловік винаймав у центрі Сум. Під час санкціонованого огляду полісмени знайшли електронні ваги та ще 50 грамів дурман-зілля. «Як пояснює сам молодий чоловік, він у пошуках заробітку натрапив у Всесвітній мережі на оголошення про пошук осіб для безконтактного збуту психотропних речовин. Такий не вельми клопіткий підробіток його зацікавив, тим більше, що отримував він за нього чималі гроші, – коментує начальник Управління протидії злочинності Радій Будзинський. – Тож схема, за якою працював молодий чоловік, виглядає наступним чином: з повідомлень у соцмережах він отримував інформацію, де й коли треба забрати «товар» та як він виглядає. Забравши «посилку», він розфасовув її вміст по пакетикам і таким же чином передавав для реалізації далі, роблячи для інших розповсюджувачів своєрідні закладки. Кошти за свою “роботу” в розмірі 2000-3000 гривен отримував через банківську систему за допомогою послуги банкінг-онлайн».

За попередніми підрахунками правоохоронців, з однієї такої посилки молодий чоловік розповсюджував від 20 до 40 доз психотропної речовини. У відношенні наркодиллера працівниками поліції було відкрите кримінальне провадження, йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 309 КК України (виготовлення, зберігіння, пересилання наркотичних та психотропних речовин). У тому випадку, якщо в суді буде доведена причетність підозрюваного до розповсюдження психотропу, найближчі 8 років молодий чоловік може провести за гратами.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: