У Сумах затримали крадія, який займався ремонтами

07.12.2017

У Сумах, близько 19:00, чергова пульту поліції охорони отримала сигнал тривоги і негайно направила на місце спрацювання сигналізації групу реагування. Порушником виявся 29-річний місцевий житель.

Чоловік, перелізши через паркан, проник на територію будівельного майданчика, зламавши запори вікна, вліз до підсобного приміщення. Саме там його «за роботою» і застали правоохоронці. У вагончику знаходилися будматеріали та інструмент – саме вони й мали стати здобиччю крадія. 

«Чоловік неодноразово попадав у поле зору поліції за крадіжки і вже має судимість, – розповідає сержант поліції охорони Дмитро Гузєв. – До показного «каяття» такого контингенту ми давно звикли. Насправді ж нас вразила розповідь затриманого про те, що він вже протягом 10 років займається дизайном та ремонтом квартир. Борони вас Бог від такого «майстра», котрий не стільки оздобить, скільки оббере ваше житло».

Нині підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КПК України, щодо нього вже відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 КК України «Крадіжка». Проводяться слідчі дії. 

Правоохоронці вкотре попереджають жителів області, аби ті були більше відповідальними в охороні та зберіганні свого майна, і прискіпливо обирали майстрів по ремонту своїх осель. Адже впускаючи незнайомців до своїх помешкань, люди ризикують власними коштами та майном, бо нерідко після візиту подібних «дизайнерів» громадяни залишаються чи не з голими стінами.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: