Приїжджий водій збив пішохода

07.12.2017

6 грудня у Роменському районі 21-річний житель Полтавської області за кермом автомобіля Volkswagen скоїв наїзд на місцевого жителя.

У результаті 43-річний чоловік із переломом правої ноги, переломом кісток тазу і пошкодженням внутрішніх органів госпіталізований до Роменської ЦРЛ. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), повідомили у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

За даними поліції, станом на 6 грудня з початку року на території Сумської області сталося 322 ДТП, в яких 49 осіб загинули та 337 постраждали, пише rama.com.ua.

Увага! На сайті “Сумські дебати” доступний новий сервіс “оголошення”. Усі оголошення подаються абсолютно безкоштовно і без реєстрації, є можливість додавати фото. Останні п’ять оголошень автоматично транслюються на головній сторінці та на сторінках із новинами. Кількість поданих оголошень не обмежується. Скористайтесь нагодою і подайте безкоштовно своє оголошення!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: