Камери зафіксували двох крадійок у центрі Сум

07.12.2017

За останню добу поліцією Сум було встановлено чотирьох осіб, які вчиняли викрадення різного роду товарів з магазинів міста.

Так, увечері, коли у продуктових магазинах зазвичай повно людей, 31-річний житель Сумської області та 33-річний мешканець обласного центру, вирішили скористатися моментом та поцупити собі на вечерю продукти харчування. Проте були помічені працівниками магазину, які й викликали поліцію. Поліцейські управління поліції охорони швидко прибули на місце події і затримали обох грабіжників. За відкрите викрадення чужого майна (грабіж), зловмисникам, згідно з ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України може загрожувати покарання у вигляді штрафів, виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

А для двох жінок-подруг «прогулянки» по магазинах з метою що-небудь украсти теж закінчилися затриманням. Переглядаючи відеозапис з камер спостереження в одному з магазинів у центрі міста, працівники торгівельного закладу роздивилися двох дам, які беруть з полиць і ховають під одяг товари побутової хімії. Правоохоронці, які прибули на виклик, упізнали двох постійних «клієнток» поліції, що вже багато раз притягалися до відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків та крадіжки речей на ринках і у магазинах. Поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та розпочала слідство.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: