На Сумщині затримали 5 автомобілів-бетонозмішувачів

07.12.2017

Оперативні співробітники Держприкордонслужби отримали інформацію про переміщення через державний кордон України з порушенням діючого законодавства спеціальної будівельної техніки. Охоронці кордону відразу організували відповідну перевірку та взаємодію з митними підрозділами.

У результаті проведення заходів, 5 вантажних автомобілів-бетонозмішувачів марки «HOWO» української реєстрації, які нещодавно прибули до пункту пропуску «Бачівськ» з території Російської Федерації, були затримані. Згідно документів дані автомобілі належать одному з підприємств, зареєстрованому в Україні.

В ході проведення перевірки, правоохоронці попередньо встановили, що в кінці 2014 року зазначені транспортні засоби були вивезені до тимчасово окупованої території Автономна Республіка Крим, звідки в подальшому через тимчасово недіючий пункт пропуску «Керч» (паромна переправа) незаконно були переміщені до Росії.

Наразі автомобілі 2007-2008 років випуску вилучені працівниками митниці встановленим порядком для прийняття відповідного правового рішення. На керівника підприємства складені відповідні адміністративні матеріали.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: