Заступник мера Галицький виправдався у суді

07.12.2017

Про рішення суду у справі заступника міського голови Сум Максима Галицького повідомив у Фейсбуці екс-директор департаменту містобудування та земельних відносин Анатолій Жук:

“Наш головний герой виправданий!

Виявляється, що хлопець повідомив, то у нас усіх здвіг по фазе…Мабуть, треба було слухати уважніше чи вуха мити йодом!!!”

Нагадаємо, наймолодшого заммера, якому довірили відповідати за медицину, силовиків та БТІ, звинувачували в тому, що він не повідомив про конфлікт інтересів під час голосування у міськраді.

Напередодні Анатолій Жук згадав хронологію подій:

“Отже, голосування за заступників (згідно протоколу) відбулось о 10-38, а пан-капітан оголосив заяву після перерви, тобто о 14-10! Ну невже прокурори йдучи на засідання не могли запам*ятати дві цифри???!!! Вся інформація є в попередньому протоколі, який в загальному доступі розміщений на сайті. 

Доречі, відразу після голосування декілька депутатів почали голосно говорити про те, що Галицький не повідомив про конфлікт інтересів, на що Лисенко відповідає -“Не намагайтесь мною маніпулювати, я сам знаю що мені робити”.

Відразу після того, як це відбулось, я о 10-53 надрукував публікацію з даного приводу! Скоріш за все на перерві вони спохватились, почитали ФБ та вирішили в такий спосіб заплутати сліди – зачитати заяву Галицького, яку він ніби-то написав напередодні.

Так, так, саме запутати, чим вони сьогодні у Суді і займались.

Що характерно, картку з карткозчитувача Галицький витягти вспів, а ось повідомити йому суфлер знадобився…

Ось Лисенко бреше, так навіть глазом не моргне, не кажучи вже про по-червоніння, досвідчений слово-блуд!:)”

Колишній чиновник також анонсував випуск програми на телеканалі ATV, присвяченої свободівцю Галицькому, що вийде в ефір сьогодні, 7 грудня, о 20:15.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: