Надзвичайну ситуацію в сумській гімназії усунуть лише навесні

07.12.2017

Зсув ґрунту, що призвів до надзвичайної ситуації у гімназії №1 та у дворі будинку по вул. Шевченка, 2, можна буде усунути лише навесні. Дерева, котрі після зсуву стали небезпечними для життя людей, міська влада обіцяє прибрати в найближчі два дні. Такими стали результати роботи комісії, що сьогодні, 7 грудня, обстежила місце пригоди.

Тополі, які опинилися на межі зсуву ґрунту і можуть упасти в будь-який момент, будуть спиляні КП “Зеленбуд”. Наразі міська влада готує необхідні для цього документи. А от поновити підпірну стінку, що тримала земляну насип та паркан, на ній наразі неможливо через погодні умови та відсутність коштів у бюджеті 2017 року.

Нагадаємо, зсув ґрунту стався в ніч з 2 на 3 грудня у дворі по вул. Шевченка, 2. Він зруйнував підпірну стінку між дитячим майданчиком та спортивним майданчиком гімназії. У результаті перебування на спортивному та дитячому майданчику стало небезпечним. Спортивний майданчик гімназії нещодавно відремонтували за кошти бюджету за 1,5 млн грн. Саме невдалий ремонт міг стати причиною зсуву.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: