Куди поїхати на Новий рік: поради сумчанам

07.12.2017

Новий рік у столиці

Дібратися до столиці на Новорічні свята жителям обласного центру буде простіше, оскільки «Укрзалізниця» на зимові вихідні додала потягів, що курсуватимуть до Києва.  Наприклад 30-го грудня із Сум можна буде виїхати 4-ма потягами. Відправлятимуться вони о 2:57, 5:30, 11:15 (два потяги). Квитки на них коштують від 147 гривень до 314 гривень.

Окрім цього, дібратися до столиці можна за допомогою послуг приватних перевізників. Вони відправляються з обласного центру щогодини та коштують 100 гривень за рейс ( на період новорічних свят).

Новий рік на Західній Україні

Ще одний варіант проведення новорічного уікенду – подорож до казкового Льовову чи засніжених Карпат. Дістатися до Західної України також можна потягом без пересадок. З 12-го грудня «Укрзалізниця» запускає потяг, що сполучатиме «Лисичанськ-Ужгород». Ним можна дібратися до таких станцій: Львів, Рахів, Ужгород, Славське, Воловець і т.д. У цьому напрямку сумчани можуть обрати для себе прогулянки містом-мільйонником Львовом чи катання на лижах на гірських курортах.

Квиток від Сум до Львова коштує від 170 до 485 гривень (вартість залежить від класу вагону). До ужгорода жителям обласного центру вийде дістатися за ціну від 201 до 573 гривень. Придбати квитки та ознайомитися із графіком руху потягу можна за посиланням.

Новий рік за кордоном

Для тих, хто за рік встиг назбирати грошей. Ідеальний варіантом відзначення Нового року може стати мандрівка Європи. Найдешевше буде відправитися на свята до Литви, Латвії, Польщі, Чехії чи Угорщини. Недорогі квитки можна розшукати за допомогою  сайту, що сканує список найдешевших варіантів.Наприклад, дістатися до столиці Польщі – Варшави  з Києва 30-го грудня можна за ціну від 2 909 гривень. Мандрівка до Праги обійдеться у 5 127 гривень. Авіаквиток до Будапешту – 3 209 гривень. Для тих, хто планує поїхати за кордон пізніше слід купувати квитки вже зараз. Таким чином на мандрівці вдасться значно зекономити.

Джерело: http://spec-kor.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: