Смерть дівчини під колесами тролейбуса: судове засідання знову відклали

08.12.2017

Судове засідання у справі загиблої під колесами тролейбуса студентки перенесли на 14 грудня. Слухати справу почали у березні цього року. Сьогодні планували дізнатись подробиці події в одного зі свідків. Утім, у засідання не з’явився адвокат потерпілої –мами загиблої дівчини.

«Він просить  ознайомитись із матеріалами кримінального провадження, зробити відео копії  і відкласти розгляд кримінального провадження через зайнятість в іншому кримінальному провадженні», – зачитав клопотання суддя Зарічного районного суду м.Суми Олександр Капкін.

Мати загиблої дівчини виступила проти того, щоб слухання відбулось без її представника.

« Вона має право дійсно на правову допомогу. В даному випадку її інтереси представляє адвокат Кондратенко, який дійсно зайнятий в іншому процесі, тому вважаю дійсно за можливе відкласти судовий розгляд даного кримінального провадження», – сказав прокурор Сумської місцевої прокуратури Віталій Шаповал.

«Для всіх буде зрозуміло, що, як зазначалося раніше, шо не тільки сторона обвинувачення перешкоджає або сповільнює розгляд даної справи», – каже Володимир Кругляк, захисник обвинуваченої Ольги Нікуліної.

Нагадаємо: обвинувачених у цій справі троє – водій тролейбуса, начальник служби руху КП «Електроавтотранс»і начальник технічного відділу управління капітального будівництва та дорожнього господарства міської ради. Всі зараз працюють на своїх місцях. Загинула студентка у Сумах у лютому 2016 року – потрапила під тролейбус, що зупинився навпроти торговельного центру «Лавина».

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: