Нардеп від Сумщини з трибуни Верховної Ради закликав продавати землю

08.12.2017

Народний депутат Олег Медуниця на своїй сторінці у Фейсбуці висловив не тільки свою позицію щодо продажу землі, а й полум’яні заклики колеги по Верховній Раді Миколи Лаврика :

“Рік тому я натиснув кнопку “за” по питанню продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення. Тоді для мене були важливими аргументами – обіцянки протягом року розробити закони і підзаконні акти, які впорядкують торгівлю землею пайщиків. Пройшов рік – їх нема. Натискаю червону “проти”.

Виступ з цього питання мого колеги – Миколи Івановича, депутата мажоритарника від Сумщини.

Микола Лаврик“.

У своєму виступі нардеп Микола Лаврик згадав свого діда, який був куркулем і лише декілька років відчув себе господарем на власній землі.

“Сьогодні власник не розпоряджається землею. Що то за власник, як я не можу розпорядитися нею і продати?! Що це за власність?!  Ми говоримо про продовження мораторію. Та скільки вже років ми його продовжуємо і топчемося на місці.  Земля – це товар, товар – це земля! Давайте розкріпостимо людей!”, – заявив парламентар із парламентської трибуни.

Нагадаємо, вчора в Сумах відбувся мітинг проти продажу землі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: