На Сумщині син до смерті забив стареньку матір

08.12.2017

Повідомлення про побиття 81-річної жінки до поліції Бурині надійшло від її молодшого сина. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та карета швидкої допомоги. В непритомному стані жінку госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та множинними гематоми голови.

«Коли поліцейські виїхали на виклик, на подвір’ї зустріли двох чоловіків, – говорить Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. – Це були її сини 41 та 45 років. Молодший розповів, що поки він знаходився в будинку, його старший брат перебував у літній кухні разом із матір’ю. Коли ж він увійшов до них, побачив непритомну матір та брата, що ледь тримався на ногах зі слідами крові на руках».

Чоловіка затримали. Йому 45 років. Раніше не судимий. Коли він протверезів, не зовсім розумів, що сталось. У ході бесіди з ним працівники поліції встановили, що того дня він випивав з товаришами. Потім вирішив навістити стареньку матір. Та що було далі не пам’ятає…

Від отриманих тілесних ушкоджень через тиждень старенька померла. А у відношенні її старшого сина слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», яке передбачає покарання від семи до десяти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: