ОСББ виграло суд проти “Сумиобленерго”

08.12.2017

Харківський апеляційний господарський суд повністю задовільнив апеляційну скаргу ОСББ “Романа Атаманюка 37”. Про це розповів голова Асоціації ОСББ “Сумщина” Роман Гученко. Він закликав керівництво “Сумиобленерго” сісти за стіл переговорів та закінчити конфлікти із сумськими ОСББ.

“Як завжди, крок за кроком вперед і ПЕРЕМОГА!!! Пан Michael Ilnytsky Директор комерційний ПАТ “Сумиобленерго” пропоную сісти за стіл переговорів і закінчити дії з вашого боку проти ОСББ.

1. Апеляція виграна обсягів не має для ОСББ.

2. Загально будинкові лічильники теж першу інстанцію пройшли не на вашу користь.

3. Перевірка Н К Р Е К П підтвердила всі порушення що були надані АОСББ “Сумщина””, – написав у Фейсбуці голова Асоціації ОСББ “Сумщина” Роман Гученко.

Апеляційний господарський суд Харкова врахував вимоги ОСББ за адресою Романа Атаманюка, 37. “Той проект договору, який вони нам дали, там дуже багато не враховувалося наших потреб. У договорі вони лише свої вимоги виставили: норми споживання, штрафи пені за перевищення норм споживання. Суд не один місяць тривав. У першому суді частково задовольнили вимоги власників багатоквартирних будинків. А вже апеляція врахувала всі інтереси ОСББ”, – розповіла голова ОСББ “Романа Атаманюка 37” Людмила Балакіна.

Нагадаємо, конфлікт між власниками багатоквартирних будинків та “Сумиобленерго” триває ще з початку року. ОСББ відмовилося підписувати договори на постачання комунальної енергії, адже там не були враховані інтереси споживачів. Люди кілька разів блокували будівлю обленерго та почали судові процеси після того як НКРЄ визнало цілком справедливими вимоги споживачів.

Джерело: spec-kor.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: