За добу поліція піймала 5 молодиків із наркотиками

08.12.2017

До шосткинських правоохоронців надійшла оперативна інформація про раніше судимого 37-річного місцевого жителя, який може зберігати наркотики. У помешканні чоловіка провели санкціонований обшук. У його квартирі вилучили майже 30 грамів канабісу, за зберігання якого відкрили кримінальне провадження. 

Ще двох чоловіків виявили глухівські працівники поліції . Одного із зловмисників зупинили на автомобілі біля міжнародного пункту пропуску «Бачівськ», у якого вилучили пакунок, що містив понад 11 грамів марихуани, інший був доставлений до відділення поліції, у якого під час огляду речей виявили та вилучили шприц, заповнений рідиною, схожу на наркотичну. 

Не уникнути покарання і 20-річному сумчанину та 36-річному жителю Конотопа. І якщо у молодика в кишені куртки при поверхневому огляді виявили згорток із марихуаною, у іншого, який за зовнішніми ознаками міг перебувати у стані наркотичного сп’яніння, вилучили шприц, заповненим опієм ацетильованим. 

Все вилучене правоохоронці направили на експертизу, а у відношенні всіх чоловіків відкрили кримінальні провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: