У Сумах приватний сектор поливали самогоном (фото)

08.12.2017

У ході профілактичних заходів, проведених вчора дільничними офіцерами поліції Сумського ВП, виявлено та задокументовано два адміністративних правопорушень, які стосуються самогоноваріння.

Так, на вулиці Південній в одному з будинків правоохоронці виявили 4 літри самогону, відро браги та самогонний апарат. Брагу поліція знищила, виливши її на землю у присутності понятих, а самогон і приладдя для його виготовлення вилучила. Стосовно господарки складено адміністративний протокол за ст. 176 КУпАП України “Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення”.

Виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, виготовлення або зберігання без мети збуту апаратів для їх вироблення тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На вулиці Тополянській, в іншої жительки обласного центру, поліція виявила 5 трилітрових банок самогону. Після документування адміністративного правопорушення прозора рідина з характерним запахом була знищена у присутності понятих.

Поліцейські знову попереджають сумчан про небезпеку вживання спиртних напоїв кустарного виробництва. Це часто призводить до отруєнь, в тому числі і смертельних, а крім того, алкоголь є провокатором антисоціальної поведінки, і підштовхує людину до вчинення правопорушень і злочинів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: