На Сумщині мігранти масово порушують закон

08.12.2017

З початку загальнодержавної операції «Мігрант» на території області поліцейські вже виявили 79 нелегалів, які незаконно перебували на території України, та притягнули 230 осіб до адміністративної відповідальності за порушення законодавства про правовий статус іноземців.

У ході проведення загальнодержавних профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері поліцейські області спільно з працівниками Державної міграційної служби вже виявили 79 нелегальних мігрантів. Відносно 56 із них уже прийнято рішення про їх примусове повернення. 

Крім того, до адміністративної відповідальності за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні й транзитного проїзду через територію України за ст. 203 КУпАП притягнуто 200 чоловік, а за ст. 205 КУпАП (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) притягнуто 29 осіб. Ще одного чоловіка притягнуто до адмінвідповідальності за порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг, згідно ст. 206 КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: