У неділю український боксер Василь Ломаченко в Нью-Йорку захистить свій чемпіонський пояс

08.12.2017

У неділю, 10 грудня український боксер Василь Ломаченко в Нью-Йорку захищатиме свій чемпіонський пояс за версією WBO у другій напівлегкій вазі у поєдинку з колумбійцем Гільєрмо Рігондо. Бій відбудеться в ніч з 9 на 10 грудня. Українські глядачі зможуть подивитися бій прямому ефірі на телеканалі «Інтер» в програмі «Великий бокс», яка починається о 5.00 10 грудня.

Кращий поєдинок десятиліття

У спортивному світі вважають, що цей бій може стати найкращим поєдинком десятиліття. Василь Ломаченко та Гільєрмо Рігондо давно чекали можливості зустрітись на ринзі. Обидва – дворазові олімпійські чемпіони, обидва – найтехнічніші боксери сучасності.

“Василь Ломаченко вже вписав своє ім’я в історію боксу золотими літерами, – коментує Сергій Долбілов, керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер».– І кожен його поєдинок – це нова сторінка в цій історії. Бій двох дворазових олімпійських чемпіонів – унікальна подія в світі професійного боксу. Такого ніколи не було і ще довго не буде. Дуже сподіваюся на яскраву перемогу Василя!»

І Ломаченко, і Рігондо входять в десятку кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Спортивні експерти розійшлися в думці, оцінюючи перспективи бою. Проти Гільєрмо Рігондо грає не тільки талант і техніка Василя, а й вага українця. А також те, що дворазовий чемпіон Олімпійських ігор, дворазовий чемпіон світу і чемпіон Панамериканських ігор серед любителів, Рігондо з кінця 2015 року провів на рингу всього 3 раунду. Проте, кубинець привселюдно заявив, що на 100% готовий до бою з Василем Ломаченко. Гільєрмо планує завершити поєдинок нокаутом. Сам же Василь Ломаченко заявив, що постарається виграти кожен раунд, але, якщо у нього буде можливість завершити поєдинок достроково, він нею скористається.

«Інтер» розбудить любителів боксу

Спеціально для поєдинку Ломаченко – Рігондо телеканал «Інтер» запустив послугу «ранкової побудки» до початку програми «Великий бокс».

«Щоб підтримати Василя Ломаченка і подивитися його поєдинок з Гільєрмо Рігондо в прямому ефірі разом з сотнями тисяч уболівальників у всьому світі, телеглядачам в Україні доведеться встати о 5:00. Не всі можуть прокинутися так рано під звичний сигнал будильника, але багато людей навіть серед ночі відповідають на дзвінки мобільного телефону. Саме для таких глядачів телеканал «Інтер» вперше в Україні запустив послугу «Вставай, бокс починається!». О 5:00 на номер абонента, який замовив послугу, надійде дзвінок-нагадування про те, що на «Інтері» починається програма «Великий бокс»», – йдеться в повідомленні телеканалу.

Якщо будильник не допомагає

Як прокидаються люди вранці, досліджували американські соціологи. Близько 30% жителів США заводять два або навіть три будильники, щоб прокинутися вчасно. Але щоб напевне не проспати, 27% американців вдаються до хитрощів і заводять будильник на різний час.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: