У підлітка на вулиці вихопили дорогий телефон

09.12.2017

До Шосткинського відділу поліції із заявою про пограбування звернулась 35-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що з рук її 16-річного сина на вулиці вихватили дороговартісний мобільний. Як з’ясували правоохоронці, син заявниці з товаришем саме переглядали цікаве відео, аж раптом до них підбіг знайомий, вирвав з рук гаджет та втік. Друзі намагались його наздогнати, але зловмисник виявився спритніше.

Поліцейські розшукали хлопця. Ним виявився раніше судимий за грабіж 19-річний місцевий. У поліції він зізнався, що причетний до грабежу телефону. Розповів, що телефон одразу ж здав у ломбард, а гроші витратив на власні потреби. «Та під час проведення перевірки на причетність молодика до скоєння інших подібних злочинів, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції, – співробітники поліції встановили його причетність ще й до шахрайства. Під приводом термінового телефонного дзвінка він взяв у 14-річного підлітка мобільний телефон і також з ним зник».

Нині підозрюваний знаходиться під вартою. Правоохоронці вже вилучали телефони та повернули їх власникам. За грабіж та шахрайство за ч. 2 ст. 186 та ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України, йому загрожує покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: