Нардеп Медуниця наїхав на колег з фракції «Батьківщина» через їхню незгоду створювати ОТГ шляхом диктатури

10.12.2017

Народний депутат України від м. Суми Олег Медуниця на своїй сторінці у Фейсбуці висловив невдоволення колегами з фракції «Батьківщина» через їхнє небажання підтримати його законопроект, за яким села навколо Сум мали б приєднати до обласного центру без врахування думки селян:

«Сьогодні у ВР голосувався законопроект №6466. Це зміни до Закону «Про добровільне об’єднання територіальних громад», які дозволили б приєднувати до міст обласного значення території навколишніх сіл без проведення виборів. Я брав участь у розробці цього закону. Збільшення території міста Суми – частина моєї передвиборчої програми. Про цей закон мене особисто просив Сумський міський голова. На жаль, закон не пройшов. Не вистачило якихось 10 голосів. Прикро, що саме «Батьківщина» не дала цих голосів і фактично заблокувала законопроект. Вони наполягають на проведенні виборів при приєднанні сіл до міст обласного значення.

Сумчани повинні знати, що розвиток Сумської громади стримує та політична сила, яку вони привели до влади у нашому місті».

Нагадаємо, що у 2012 році Олег Медуниця був обраний народним депутатом від партії «Батьківщина» по округу № 157, а у 2014 році, “відпрацьовуючи” цю підтримку агітував за  кандидата в мери Сум від «Батьківщини» О.Лисенка, партію якого тепер нещадно критикує.

Джерело: http://xpress.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: