Водоканал здивув комунальним ноу-хау

10.12.2017

Один із жителів Глухова потрапив у скрутне становище: чоловік їхав додому через провулок Михайлівський, де автомобіль несподівано потрапив у глибоку трясовину. Витягували його звідти півночі.

“Виявилось, що цій ямі приблизно третій тиждень. Вона була закидана землею, але кілька днів йшов дощ, і свіжа земля перетворилась у болото. Тільки на наступний день провалля позначили огорожею, до того жодних знаків не було. Це точно, адже ми фотографували”, – розповідає місцевий житель Анатолій Мироненко.

На переконання глухівчанина, винні працівники водоканалу, які після ремонтних робіт як слід не утрамбували яму і не встановили жодних бар’єрів.

Начальник водоканалу Степан Нікончук підтвердив, що дійсно на цьому місці робився ремонт водопровідної лінії.

“Після закінчення робіт яму закидали землею, та в той же день позначили її кілками і кольоровою стрічкою. Дорога там не асфальтована, от після дощів така ситуація і виникла. Треба дивитися, куди їдеш”, – сказав посадовець і додав, що як тільки почнуться морози – проблема вирішиться природнім шляхом.

Джерело: https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: