З’явилося відео, як руку жінки визволяли з м’ясорубки

10.12.2017

Рятувальники оприлюднили відео, як вони визволили руку жінки з електром’ясорубки. Нагадаємо, нещасний випадок із працівницею кулінарії стався 9 грудня у Конотопі. Жінка була доправлена до Конотопської центральної районної лікарні ім. академіка М. Давидова.

На місце виклику прибуло відділення чергового караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Постраждала перебувала у приймальному відділенні лікарні. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць та електроінструменту від’єднали частину м’ясорубки.

Продовжилась рятувальна операція безпосередньо у операційному блоці. З дотриманням вимог стерильності один із працівників Державної служби з надзвичайних ситуація, що мав медичну освіту разом із лікарями визволив руку жінки із «металевої пастки».

Жінку госпіталізували до травматологічного відділення лікарні. Як повідомляють в управлінні ДСНС у Сумській області, всього до рятувальної операції було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: