На Сумщині померла суддя у відставці

11.12.2017

Апеляційний суд Сумської області з глибоким сумом висловлює своє щире співчуття рідним та близьким, колегам, друзям, у зв’язку із великою втратою – передчасною смертю судді у відставці Ямпільського районного суду Сумської області Селезньової  Валентини Іванівни.

“Валентина Іванівна присвятила своє життя служінню народу, внесла значний вклад у розбудову сучасного суспільства, утвердженню принципів верховенства права та розвитку України як демократичної, правової держави.  Вона щиро вболівала за майбутнє України та народу.

У роботі ділилася своїм досвідом, допомагала людям, завжди була відкрита добротою своєї душі і серця.

Валентина Іванівна народилася 03 жовтня 1949 року у селищі Новопсков Новопсковського району Луганської області. У 1972 році закінчила Харківський юридичний інститут імені Ф.Е. Дзержинського. Після закінчення учбового закладу з 1972 по 1976 роки працювала юрисконсультом  Свеського насосного заводу Ямпільського району Сумської області. З 1976 року по 2014 рік працювала суддею, головою Ямпільського районного суду Сумської області.

Усі, хто знав Валентину Іванівну, поважали її за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, справедливість, мудрість та оптимізм.

Світла пам’ять про Валентину Іванівну  буде жити у її вчинках, спогадах рідних, близьких, друзів та колег”, – йдеться у повідомленні суду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: