Жінка зарізала чоловіка кухонним ножем

11.12.2017

Шосткинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

У неділю, 10 грудня, випадковий перехожий виявив поблизу одного з місцевих кафе в м. Шостці закривавленого чоловіка. Медики, які прибули за викликом, констатували смерть потерпілого. Завдяки оперативно проведеній роботі поліції під керівництвом прокуратури через декілька годин вдалося встановити особу, яка причетна до загибелі 52-річного чоловіка.

Нею виявилася 56-річна співмешканка потерпілого. Жінка зізналась у скоєному, повідомивши, що під час конфлікту кухонним ножем ударила чоловіка в живіт, захищаючи від нього свого 25-річного сина. Потерпілий відразу вибіг із квартири, а через декілька хвилин втратив свідомість. Щоб приховати сліди злочину, жінка викинула знаряддя вбивства в каналізаційний люк під під’їздом.

«Наразі затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, їй повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 КК України, прокуратура вже готує клопотання про обрання їй запобіжного заходу. Підозрюваній загрожує від семи до десяти років позбавлення волі», – повідомив керівник Шосткинської місцевої прокуратури Ігор Зайцев.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: