У Сумах відбудеться транспортний конкурс

12.12.2017

Сьогодні, 12 грудня, виконком Сумської міськради прийняв рішення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

На нього виноситься шість маршрутів, які сьогодні обслуговуються за тимчасовими договорами. Два з них – №62 «Баранівка-Аеропорт» і №63 «Баси-Ганнівка» – виставлялися на загальний конкурс в лютому цього року. Заявку на них подавало лише КП «Електроатвотранс», але його не визнали переможцем, так як на той момент у підприємства не було достатньої кількості автобусів для обслуговування цих маршрутів.

Ще один маршрут – №51 «Піщане-Прокоф’єва» – виставляється на конкурс тому, що перевізник, який виграв право на його обслуговування в лютому, невдовзі відмовився від цього маршруту через його збитковість (зараз його обслуговує тимчасовий перевізник).

Три інші маршрути – №58А «Баси-Тополянська», №64 «Добровільна-Добровільна» і №65 «Героїв Крут-Автовокзал» – це нові маршрути, які недавно були внесені в транспортну схему Сум рішенням виконкому. Вони також зроблені під КП «Електроавтотранс», яке зараз обслуговує їх за тимчасовими договорами, і передбачається, що КП і виграє їх на конкурсі.

Точна дата проведення конкурсу буде визначено пізніше.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: