Поліція припинила роботу самогонної точки

12.12.2017

На території одного із сіл Ямпільського району поліцейські спільно з представниками органів місцевого самоврядування припинили діяльність «самогонної точки».

Власником виявився 67-річний села, у якого виявили та вилучили 40 літрів закваски «браги» для виготовлення самогону, а також 3 літри домашньої горілки. Як стверджує чоловік, виготовляв самогон для власних потреб, а не на продаж, хоча деякі односільчани висловлювали раніше нарікання на його адресу.

Щодо чоловіка у поліції склали адміністративний протокол за ст. 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення (виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, виготовлення або зберігання без мети збуту апаратів для їх вироблення). Йому загрожує покарання у вигляді сплати штрафу до 170 гривень.

Правоохоронці продовжують застерігати громадян від подібної протиправної діяльності, від чого страждають звичайні люди. У поліції зауважують, що більшість злочинів скоюються зловмисниками саме в стані алкогольного сп’яніння, які іноді мають фатальні наслідки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: