Марченко побудувала будинок для п’ятьох дітей, які ледь не згоріли у пожежі

12.12.2017

9 грудня у другому випуску реаліті-шоу «Время строить» на телеканалі «Інтер» глядачі познайомилися з Зоєю Трікуцевою з селища Андрушівка Житомирської області. Команда проекту побудувала новий будинок для героїні та її п’ятьох дітей, які через пожежу залишилися без даху над головою.

Життя з чистого аркуша

Шість років тому Зоя втратила чоловіка через серцевий напад. Жінка залишилася одна з чотирма неповнолітніми дітьми  й на п’ятому місяці вагітності.

Щоб прогодувати велику сім’ю, вона часто працювала у дві зміни, на місцевому хлібозаводі пекарем. А ще підробляла – робила випічку на замовлення. Це крім нелегкої праці по господарству.

Але навесні цього року трапилася нова біда: 12 квітня, вночі, їх будинок згорів. Коли Зоя повернулася після нічної зміни, побачила лише обвуглені стіни. «Думала тільки про те, як добре, що діти живі», – зізнається вона.

Кілька місяців жінка ночувала під відкритим небом, а діти спали в теплиці.

Своїми силами вирішити питання з житлом було нереально. І незрозуміло, як би зустріла Зоя з дітьми холоду, якби редактори проекту «Час будувати» не побачили в мережі відео пожежі …

«Пережити таку пожежу, втратити все, що було нажито, бачити, як твої діти ночують в теплиці… Ми могли очікувати чого завгодно – відчаю, зневіри, розгубленості. А побачили жінку, яка посміхається, яка з усіх сил намагається сама вирішити проблему, яка з оптимізмом дивиться в майбутнє, тому що здаватися – не можна, – каже лідер команди проекту «Время строить» Оксана Марченко. – Вона – приголомшливий приклад української жінки! І, звичайно ж, ми вирішили допомогти цій родині».

Час сюрпризів

Поки на ділянці Трікуцевих кипіла робота, сім’я вирушила в Грузію.  Повернувшись, Зоя і її сім’я побачили новий затишний будинок, де їх чекало багато сюрпризів і подарунків.

Але найбільшим сюрпризом для голови сім’ї, Зої, стала секретна міні-пекарня.

«Я дуже вдячна Оксані Михайлівні і всім, хто допомагав будувати наш будинок за все, що вони для нас зробили, мені бракує слів, щоб висловити свої емоції, – каже Зоя Трікуцева – У мене ноги підкосилися, коли я побачила на місці нашого згарища такий гарний будинок. Мені досі здається, що все це – сон. Стільки уваги, стільки доброти я не бачила до себе, напевно, ніколи в житті. Щиро Дякую!”

Для тих, хто пропустив програму в ефірі, відео є на сторінці «Час будувати».

Проект триває! Який будинок побудує команда проекту і Оксана Марченко наступним героям реаліті-шоу? Які сюрпризи їх чекають, і хто із зірок прийде на допомогу? Дивіться вже в цю суботу, 16 грудня, о 20:30 на «Інтері» – третій випуск реаліті-шоу «Час будувати».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: