У Ромнах точилися запеклі бої (фото)

12.12.2017

За підтримки депутата обласної ради від партії «Відродження» Дмитра Кірюхіна у місті Ромни пройшов Відкритий чемпіонат з боксу серед юнаків та юніорів.

«Для роменських спортсменів Дмитро Євгенійович постійно допомагає організувати заходи будь-якого рівня. І цього разу він відгукнувся на моє прохання», — розповідає тренер місцевої команди Богдан Дмитренко.

Три дні точилися запеклі бої, неупереджені спаринги між кращими боксерами області. До Ромен завітали 127 спортсменів із Сум, Лебедина, Конотопа, Путивля, Шостки, Охтирки, Тростянця, Бурині, Ворожби, а також Полтавщини та Чернігівщини.

Чемпіонат приніс колосальний успіх роменській команді спортклубу «Юність». Серед юнаків у ваговій категорії 28 кг кращим боксером став Тимофій Роєнко (ЗОШ №2); серед юніорів у ваговій категорії 46 кг І місце посів Антон Алєксєєнко (ЗОШ №11), а в категорії 66 кг перемогу здобув Іван Киба (ЗОШ №5). Крім того, Івана суддівською колегією було визнано кращим боксером чемпіонату та нагороджено спеціальним кубком. Інші переможці отримали медалі й грамоти.

Дмитро Кірюхін особисто привітав спортсменів з перемогами і висловив подяку тренеру Богдану Дмитренку за великий вклад у виховання молоді. «Дякую всім, хто допоміг організувати захід. Особливо Богдану Сергійовичу, тому що він — справжній професіонал своєї справи, який вкладає в наших дітей свою душу», — відзначив Дмитро Кірюхін.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: