Сумчанина вдома розбудив невідомий з ліхтариком

13.12.2017

Днями вночі, патрулюючи місто Суми, інспектори отримали повідомлення про проникнення до будинку на вулиці Єрмака. Заявник розповів, що крізь сон почув шум у кімнаті, а коли відкрив очі – виявив невідомого, який світив у кімнаті ліхтариком. Помітивши, що власник будинку прокинувся, злочинець кинувся навтьоки. Коли чоловік підбіг до вікна, то побачив уже двох громадян, які бігли в напрямку вулиці В’ячеслава Чорновола. Прикмети втікачів він також повідомив поліцейським.

Рухаючись вулицею В’ячеслава Чорновола, неподалік вулиці Єрмака, охоронці порядку помітили двох чоловіків, які відповідали прикметам. 25- та 31-річні громадяни повідомили, що просто прогулюються містом, водночас дуже нервували. Ще більше поведінка зупинених перехожих змінилася, коли на місце прибув заявник. Він попрохав чоловіків показати протектор взуття, і під час його перевірки виявив схожість залишеного в будинку із взуттям одного з громадян. Після цього чоловіки почали плутатися в показах.

Як з’ясувалося, злодії витягли з приміщення на території домоволодіння різні речі, після чого вирішили залізти до будинку, де й розбудили його власника. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: