Двірник поцупив із навчального закладу телевізор

13.12.2017

До Роменського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся директор одного з навчальних закладів району. Чоловік повідомив, що за невідомих обставинах крадій проник до складського приміщення та поцупив звідти телевізор вартістю близько 500 гривень. 

Під час огляду місця події поліцейські ніякий слідів злому не виявили, тому припустили: зловмисники могли використати копію ключа або ж й сам оригінал. З цього випливало, що до злочину може бути причетний хтось із працівників закладу. Версію перевірили та, як виявилось, недаремно. 

До зникнення телевізора й справді виявився причетним 25-річний місцевий чоловік, що працював двірником у цьому ж закладі. Він зізнався у скоєному та пояснив, що того дня йому довірили ключ від складу, аби він разом з іншим працівником виніс звідти дошки.

Перебуваючи в приміщенні, підозрюваний помітив телевізор, що стояв там «без діла». Тож, довго не думаючи, вирішив його поцупити, бо вдома свій саме зламався. Влучивши слушний момент, коли напарник відійшов у справах, зловмисник швиденько виніс річ та заховав її за складом. А згодом, після роботи, повернувся за краденим та відніс прямісінько додому. Звідки, власне, полісмени його і вилучили в ході слідчих дій. 

Наразі відносно зловмисника слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Тепер за скоєне молодому чоловіку може загрожувати до трьох років ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: