Поліція оприлюднила фото ДТП під Лебедином

13.12.2017

Як ми повідомляли, дорожньо-транспортна подія сталася вчора, 12 грудня, на автошляху Ромни-Суми-Юнаківка біля села Штепівка Лебединського району. Наразі з’явилися подробиці та фото з місця події.

Викликані на місце події поліцейські з’ясували, що 22-річний роменчанин, керуючи легковим автомобілем ВАЗ-2109, намагався здійснити обгін вантажівки на ділянці дороги, де встановлено попереджувальний знак «Обережно підйом». Дорога була слизька, через опади що пройшли на передодні. До того ж, як виявилось, водій ВАЗівки не замінив на автомобілі колеса з літньої гуми на зимову. Здійснюючи обгін, водій помітив, що не встигає завершити маневр, адже по зустрічній смузі швидко наближався «Пежо Партнер». Намагаючись запобігти зіткненню, роменчанин натиснув на гальма, та через мокрий асфальт і літню гуму, втратив керування і машину розвернуло. Уникнути зіткнення двох автомобілів стало не можливо.

У результаті ДТП постраждав один із двох пасажирів, які знаходились в салоні ВАЗа. Бригада швидкої допомоги доставила потерпілого до одного з медзакладів обласного центру, де лікарі виявили в нього переломи та інші ушкодження в нижній частині тіла.

Наразі всі транспортні засоби поміщені на штрафмайданчик поліцейського відділку, а за фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України та розпочала слідство.

Правоохоронці звертаються до всіх автомобілістів та інших учасників дорожнього руху з закликом неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не допускати перевищень швидкості на автошляхах, завжди при русі на дорозі враховувати погодні умови та з повагою ставитись до інших учасників дорожнього руху.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: