Орендар квартири потрапив під кримінал

13.12.2017

До працівників Глухівського відділу поліції надійшла інформація про 30-річного жителя сусідньої області, який у Глухові винаймає квартиру та може зберігати за нинішнім місцем мешкання наркотики. Відтак, працівники поліції з дозволом на огляд прибули до підозрюваного додому. 

«Коли поліцейські увійшли до квартири, де мешкав чоловік, на кухні одразу побачили шприци та посуд для приготування опію ацетильованого, – коментує Леонід Бібік, начальник Глухівського відділу поліції. – А в кімнаті, у речах чоловіка, знайшли пакунок з канабісом та пристрій для його вживання. Ймовірні наркотики правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження».

Підозрюваному 30 років. Чоловік уже мав за плечима судимості. Як пояснив поліцейським, у Глухові він тимчасово. Свого часу приїхав сюди до коханої жінки, з якою нещодавно посварився, тож винайняв окрему квартиру, де, власне, й зберігав дурман-зілля для своїх потреб.

Наразі за даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне зберігання наркотичних засобів», чоловіку загрожує до 3-х років обмеження або позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: