У Сумах обікрали магазин

14.12.2017

З початку поточного року на Сумщині поліцейські розкрили 1981 крадіжку чужого майна. Минулої доби на покращення цього показника «спрацювали» восьмеро зловмисників у Охтирському, Тростянецькому, Великописарівському, Конотопському районах та в обласному центрі.

Так, у крадіжці 4000 гривень з приміщення продуктового магазину в обласному центрі підозрюється 28-річний сумчанин, який, за попередньою інформацією, проник до каси магазину, підібравши ключ до вхідних дверей торгівельного закладу. Ще один майновий злочин у Сумах скоїла 49-річна місцева жителька, яка намагалась потайки привласнити ковдру з подвір’я загального користування.

На крадіжці трьох велосипедів «погоріли» троє зловмисників у Тростянецькому, Роменському та Великописарівському районах. Якщо в першому випадку 49-річний житель Тростянецького району поцупив двоколісника у односельчанки, то в другому – 40-річний роменчанин, аби викрасти чужий транспортний засіб, зірвав замок з вхідних дверей підсобного приміщення, де знаходився велосипед, і привласнив його. Інший, 51-річний житель Великописарівського району, об’єктом крадіжки обрав велосипед, залишений власником біля місцевого продмагу. 

А 29-річного жителя одного із сіл Охтирщини поліцейські обґрунтовано підозрюють у крадіжці 3000 гривень у знайомого з іншого села. Саме така сума готівки пропала у потерпілого відразу після відвідин його помешкання підозрюваним. 

У викраденні металевих виробів з домогосподарства у односельця-пенсіонера підозрюються й двоє односельців з Конотопського району 30 та 53 років відповідно. 

Наразі поліцейські перевіряють всіх підозрюваних на причетність до інших подібних майнових злочинів в рамках відкритих кримінальних провадженнях за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: