На Сумщині відкрили басейн

14.12.2017

Сьогодні, 14 грудня, у спорткомплексі Глухівського національного педагогічного університету, що в місті Кролевець, відбулася довгоочікувана подія – урочисте відкриття реконструйованого басейну.

Почесну місію перерізати червону стрічку було доручено проректору з адміністративно-господарської частини ГНПУ Анатолію Коротичу та декану факультету педагогіки та психології, кандидату хімічних наук Людмилі Цюкало.

Цікавий екскурс в історію провів начальник відділу молоді та спорту РДА Микола Безверхий. Зокрема він розповів про те, що басейн був уперше відкритий у 1993 році і 5-6 років працював дуже потужно, оскільки опікувався ним арматурний завод. “Завдяки ініціативі директора заводу Юрія Васильовича Жаркова басейн був улюбленим місцем відпочинку всіх жителів міста та Кролевецького району. Дітлахи, які навчалися в дитячо-юнацькій спортивній школі, безкоштовно відвідували басейн після кожного тренування, яке проходило в спорткомплексі”, – розповів він.

Після офіційної частини прийшов час випробувати воду в басейні, яка до речі була дуже теплою: 27 °C – у великому і понад 30 °C – в малому. Студенти третього курсу за спеціальністю фізичне виховання (викладач Ю.В. Седляр) зробили контрольний заплив.

Усі зійшлися на тому, що в подальшому потрібно ще багато зробити для того, щоб басейн працював стабільно і не лише студенти, а й населення району масово відвідували його.

Джерело: 05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: