Відомий блогер жорстко розкритикував дитячі майданчики в Конотопі

15.12.2017

Як ми повідомляли, нещодавно в Конотопі встановили нову карусель і дитячий майданчик. Київський блогер та журналіст “Українського тижня” Денис Казанський у різких виразах охарактеризував якість робіт і вигляд майданчика, відмітивши бетонні блоки, на які опирається карусель, та відсутність штучного покриття дитячого майданчика. Свої враження він оприлюднив на власному сайті.

“Вообще не понимаю, почему у нас повсеместно считается нормой делать детские площадки без покрытия. Это грубая недоделка. Покрытие обязательно должно быть. В лучшем случае из специальной плитки. Это не такие большие деньги, как может показаться.Мало денег в бюджете? Сделайте не 5 площадок, а 2, но так, чтобы за них было не стыдно. А еще 2 сделаете в следующем году. Но если уж денег совсем нет, и прямо негде взять еще 1,5-2 тыс долларов на резиновую плитку, то можно хотя бы сделать покрытие из щебеночной крошки или сосновой коры. 50-ти литровый мешок коры стоит 15 грн на OLX.Нет ничего сложного, чтобы построить хотя бы вот такую детскую площадку. Это недорого. Такую площадку вполне может даже владелец частного дома у себя во дворе установить”, – написав Денис, додавши ілюстрацію для прикладу:

У відповідь на критику голова конотопського управління ЖКГ Вадим Фещенко пояснив, що на світлинах конотопського дитмайданчика і каруселі відображено виконання замовлених депутатами робіт. Часто народні обранці облаштовують на закріплених за ними ділянках дитячі майданчики за рахунок депутатського фонду, який складає 100 тисяч грн на рік. Так як цих коштів на все не вистачає, то і роботи по облаштуванню майданчиків ведуться поступово.

Голова ЖКГ також пояснив, що нова карусель стоїть на бетонних блоках, бо бетон основи ще не затужавів, і ті блоки приберуть за декілька днів, пише 05447.com.ua.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: