Поліція оштрафувала невиправного “самогонщика”

15.12.2017

Повідомлення про одного з жителів Тростянецького району, що займається самогоноварінням, до поліції надійшло від небайдужих громадян. Інформацію вирішили перевірити дільничні та навідались до чоловіка додому. У будинку, де він мешкає з родиною, правоохоронці виявили та вилучили шість літрів самогону та апарат для його виготовлення.

«Власник «самогонної» точки добре відомий поліції, – коментує Ігор Кісільов, т.в.о. начальника Тростянецького відділення поліції. – Раніше він вже притягався до адміністративної діяльності за подібні правопорушення. І цього разу, як і минулого року, чоловік запевняв, що горілку «гнав» виключно для себе».

Профілактичні заходи працівники поліції обіцяють проводити і надалі. З початку проведення відпрацювання правоохоронці вже притягли до адміністративної відповідальності тринадцять жителів району та міста, знищили майже 52 літри домашньої горілки та вилучили три апарати для самогоноваріння. А щодо чоловіка склали черговий адміністративний протокол за ст. 176 «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення», який передбачає покарання у вигляді сплати штрафу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: