Чиновник Сумської ОДА потрапив під кримінал

15.12.2017

Сумською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру співробітника Сумської обласної державної адміністрації, який завдав лікарю поліклініки КУ «Сумська міська клінічна лікарня № 5» тілесні ушкодження. Його дії кваліфіковано за ч. 1 ст. 125 КК України.

Нагадаємо, подія сталася 24 листопада 2017 року близько 12:00 в зазначеній медичній установі. До кабінету лікаря зайшов чоловік, який попросив видати йому бланк виробничої характеристики. Жінка повідомила, що потрібно зачекати певний час, оскільки вона в цьому кабінеті нещодавно, тому не знає, де знаходяться ці бланки. Така відповідь не сподобалась чоловікові – він почав виражатись на адресу лікаря нецензурною лексикою. Знайшовши бланк, жінка надала його пацієнту, попросивши залишити кабінет. Однак розлючений чоловік, тримаючи в правій руці своє посвідчення працівника Сумської ОДА, завдав ним близько 3 ударів по обличчю жінки, а потім декілька разів вдарив її головою об стіл. Утримуючи лікаря за волосся, чоловік штовхнув її на підлогу, а потім ще декілька разів ударив ногою. Внаслідок чого лікар отримала закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Підозрюваному ж загрожують виправні роботи на строк до одного року.

Довідково: чоловік неодноразово відмовлявся отримувати повідомлення про підозру, відтак сьогодні, 15 грудня 2017 року, вказаний процесуальний документ, як того вимагає законодавство, йому зачитано під відеофіксацію та в присутності двох понятих.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: