На Сумщині провели в останню путь бійця 58-ї бригади, загиблого в АТО

16.12.2017

Сьогодні, 16 грудня, у Кролевці провели в останню путь захисника України, військовослужбовця, який загинув під час виконання бойових завдань, – Олексанра Терещенка. Прощалися із воїном близькі, друзі, однокласники, побратими і всі небайдужі кролевчани.

“Саша проходив військову службу в 58-й окремій мотопіхотній бригаді, в артилерійському дивізіоні. Виконував бойові завдання, брав участь в антитерористичній операції на сході нашої держави, в Луганській області. Хлопець завжди з честю виконував накази, доручення. Був першим з числа тих, хто готовий був прийти на допомогу своїм товаришам. Не боявся відданих йому наказів та доручень. На жаль, Саша один із багатьох, хто поклав своє життя за суверенітет та незалежність нашої Батьківщини. Я вірю, що перемога буде за нами і його ім’я назавжди закарбується в наших серцях! Слава Україні!”, – сказав представник 58-ї бригади Микола Карпенко.

Олександра Терещенка характеризують як великого життєлюба, людину, яка була душею компанії, з обличчя якої не сходила посмішка. Він любив життя і віддав найдорожче за Україну.

Панахиду за загиблим відслужив благочинний Кролевецького району, настоятель Спасо-Преображенського храму міста Кролевець отець Михаїл.

Похоронили Героя Кролевеччини на Варварівському кладовищі міста (біля держлісгоспу). Військовослужбовці вшанували пам’ять побратима  автоматною сальвою.

Джерело: https://05453.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: