Поліція за півгодини знайшла водія, який збив велосипедиста і втік

18.12.2017

Про дорожню-транспортну подію, яка сталася в Шостці пізно ввечері на жвавому відрізку дороги в поліцію повідомили лікарі екіпажу «швидкої допомоги». На місце одразу була направлена група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. 

Як з’ясували поліцейські, на 38-річного велосипедиста скоїв наїзд невідомий автомобіль, водій якого з місця аварії втік. Самого потерпілого забрала до лікарні машина «швидкої» з попереднім діагнозом «черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій шийного відділу хребта та перелам ребер зліва». 

«Протягом 30 хвилин наші співробітники встановили пошкоджений автомобіль ВАЗ-21112 та водія, який самовільно залишив місце дорожньої аварії, – говорить Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Чоловіку 47 років, він житель Шостки. За попередніми даними він був тверезий». 

У своє виправдання втікач говорить, що вчасно не помітив велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. А побачивши, що накоїв – злякався і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. 

Наразі автомобіль поставлений на штрафмайданчик Шосткинського відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводяться необхідні слідчі дії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: