На Сумщині відтепер діятиме ще один сучасний ЦНАП

18.12.2017

Відкрили його в Сумському районі задля створення зручних і сприятливих умов для отримання послуг жителями району.

Відкриваючи оновлений Центр надання адміністративних послуг, голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО зазначив, що дуже важливо, що оновлений ЦНАП знаходиться на першому поверсі, адже доступ до нього матимуть всі верстви населення.

«Сьогодні влада робить все необхідне для того, щоб жителі районів мали змогу отримати якісні адміністративні послуги з найменшими витратами часу», − говорив очільник області.

На реконструкцію приміщень для Центру надання адміністративних послуг у 2017 році з районного бюджету виділені кошти на загальну суму 400 тисяч гривень.

За словами голови райдержадміністрації Геннадія ДОРОШЕНКА, відтепер районний ЦНАП − це самостійний структурний підрозділ райдержадміністрації, який налічує 6 штатних одиниць. Розширення площі дало змогу створити робоче місце для кадастрового реєстратора Міськрайонного управління у м. Сумах та Сумському районі Головного управління Держгеокадастру у Сумській області. Тож сьогодні заявники мають можливість отримати витяг з Державного земельного кадастру у день звернення.

Наразі у приміщенні Центру надається 49 адміністративних послуг. З них 40 – територіальними органами центральних органів виконавчої влади та дозвільними органами, 9 − структурними підрозділами Сумської районної державної адміністрації.

У 2018 році через ЦНАПи також будуть надаватися 5 послуг щодо реєстрації актів цивільного стану.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: