У Сумах демонтували чотири кіоски

19.12.2017

Комісія з питань звільнення земельних ділянок від незаконно встановлених тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у п’ятницю, 15 грудня, демонтувала чотири такі об’єкти.

Відповідні роботи проведено по вул. Паркова, 2/2, зупинка громадського транспорту (тимчасова споруда синього кольору), вул. Паркова, 2/2, зупинка громадського транспорту (тимчасова споруда синього кольору «Ксерокс»), вул. Героїв Крут, біля буд. 82 (тимчасова споруда білого кольору) та вул. Гамалія, біля буд. 21 (тимчасова споруда синьо-білого кольору).

У відповідності до пункту 2.11 рішення міської ради від 25 липня 2012 року № 1668-МР (зі змінами) демонтовані ТС повертаються власнику після надання відповідних документів, які засвідчують право власності та після оплати до міського бюджету робіт із відключення від інженерних мереж, робіт з демонтажу, перевезення, розвантаження та зберігання ТС, згідно з розрахунками, наданими суб’єктами господарювання, що були задіяні в демонтажі.

З приводу повернення вищевказаних тимчасових споруд необхідно звернутися до управління архітектури та містобудування за адресою: вул. Воскресенська, 8 а; тел.: 70-01-05, 70-01-04.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: