Із вітрини магазину поцупили планшет

19.12.2017

До Роменського відділу поліції від працівників одного з магазинів міста з продажу комп’ютерної техніки надійшло повідомлення про крадіжку планшета, з моменту якої минуло близько однієї години. Також продавці закладу повідомили, що викрадений товар вартістю 2 500 гривень, знаходився на вітрині, де кожен бажаючий міг підійти та роздивитись його. 

Правоохоронці, що виїхали на місце виклику, провели перевірку і вже за допомогою записів відео камер з’ясували, що до зникнення гаджет був причетний один з відвідувачів магазину. Поліцейські впізнали чоловіка – ним виявився 36-річний житель обласного центру, що вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців. 

Оперативники провели пошукові заходи і на одній із вулиць помітили підозрюваного, що спокійно розгулював містом. Чоловіка зупинили та перевірили. Як виявилось, викрадений планшет він мав при собі. 

Своєї причетності до злочину сумчанин заперечувати не став. Лише, виправдовуючись, пояснив, що помітивши, як продавці закладу відволіклись на обслуговування інших клієнтів, вирішив цим скористатись. Підійшов до вітрини, взяв до рук планшет – ніби подивитись, озирнувся, чи ніхто не бачить, і швиденько заховав його під верхній одяг, після чого хутко вийшов з магазину. Викрадене планував продати, однак йому завадили полісмени. 

Наразі викрадене слідчі вже повернули власнику торгівельного закладу, а відносно жителя обласного центру відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне йому загрожує до трьох років ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: