“Східний корпус” зробив подарунок дітям, поділившись кров’ю

19.12.2017

У День Святого Миколая до Сумського обласного центру служби крові завітали представники громадської організації «Східний корпус», які протягом кількох днів здаватимуть компоненти крові для пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Підтримати акцію СОЦСК «Новорічний Миколай» вирішили близько 20 членів «Східного корпусу» – спортивні молоді люди, які ведуть здоровий спосіб життя і хочуть поділитися власною кров’ю з тими, хто її потребує.

“Минулого року до дня Святого Миколая ми відкрили тренувальний зал, де діти займаються вільною боротьбою, а сьогодні вирішили відзначити свято благодійною акцією у центрі служби крові. Це дуже гарна можливість допомогти дітям, які перебувають на лікуванні. Ми всі сьогодні здаємо компоненти крові вперше, але сподіваємося на постійне співробітництво з СОЦСК. Хочемо здавати кров для дітей регулярно, адже для них це дуже важливо. Центр крові справив виняткове враження – не думав, що в Сумах є медичні заклади такого рівня”, – розповів лідер «Східного корпусу» Денис Сокур.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: