Доценту СНАУ присудили премію Верховної Ради України

19.12.2017

19 грудня 2017 року на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради України народні депутати серед інших питань прийняли Постанову №6752 “Про Премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок”.

Відповідно до цієї Постанови та подання Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти присуджено Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2016 рік.

Згідно з документом, за роботу “Розробка екологічно безпечних засобів для лікування та профілактики ектопаразитів птиці” премію присуджено доктору ветеринарних наук, доценту Сумського національного аграрного університету Людмилі Нагорній.

Вручення дипломів, нагрудних знаків та відповідної грошової частини лауреатам Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2016 рік відбудеться до 31 грудня 2017 року.

Джерело: http://www.sau.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: