Володимир Пилипейко привітав дітей Шосткинської школи-інтернату з Днем Святого Миколая

19.12.2017

Сьогодні, 19 грудня, в Шосткинській школі-інтернаті традиційно відзначили День Святого Миколая. Дружня шкільна родина підготувала по-домашньому теплий і душевний концерт. На сцені розвернулася захоплююча вистава, дітлахи майстерно виконали свої ролі. Глядачі захоплювалися піснями та танцями .

І, звичайно, не обійшлося в цей день без подарунків. З привітаннями до дітей звернувся директор школи-інтернату Валерій Захарченко. Він розповів, що йому наснився чудовий сон про те, що до нього приїхав святий Миколай, запитуючи, чи всі діти були слухняними в цьому році. За добру поведінку Миколай обіцяв дітлахам сюрпризи. «Руками наших спонсорів Святий Миколай передає вам подарунки», – сказав вихованцям Валерій Степанович.

Серед почесних гостей на свято до дітей приїхав депутат Сумської обласної ради Володимир Пилипейко від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, який вже не один рік допомагає школі.

«Діти! Вітаю вас із Днем Святого Миколая! Бажаю, щоб всі ваші мрії були здійснені!», – відзначив обласний обранець і подарував школярам солодощі.

По закінченню свята відвідувачі із задоволенням переглянули виставку робіт рукоділля, підготовлену учнями інтернату та їх батьками.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: