Двоє мажорів залишили немовля напризволяще прямо у магазині

19.12.2017

Неймовірна історія трапилася 18 грудня в Недригайлові. Близько 10 години ранку до магазину «Мікс» під’їхав крутий автомобіль, звідти вийшли двоє чоловіків з дитиною. Вони зайшли до магазину, сказали: «Заберіть дитину» і самі пішли геть. Здивовані продавчині не встигли побачити номера машини, як та вже поїхала.

Про цей випадок повідомили службу у справах неповнолітніх адміністрації та селищної ради, і їх працівники згодом відвезли хлопчика, на вигляд близько двох років до Хоружівського дитячого будинку. Там дитинку оглянув лікар, ніяких тілесних ушкоджень виявлено не було за винятком невеликого синця на лобі. Хлопчик був брудненький, мовчав і сам не їв. Коли дитина трохи звиклася, її погодували, а підвечір він почав говорити деякі слова.

У Хоружівському дитячому будинку – його повна назва Центр соціально-психологічної реабілітації дітей області, проживають діти від 3-х років, тому скоро залишеного хлопчика передадуть до Будинку малюка. До з’ясування обставин він перебуватиме в Хоружівці, а тим часом поліціянти розшукують його матір. За припущеннями його мати може бути з Лебедина, і на Недригайлівщині була на «гастролях».

Однак остаточну відповідь на всі питання скоро дадуть наші поліцейські. У Хоружівському дитячому будинку на сьогодні проживають 38 діток, позбавлених батьківського піклування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: