За доброю традицією Сумщина вітала в цей день дітлахів

19.12.2017

Голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО привітав, зокрема,  вихованців Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області зі святом Святого Миколая

Ще з давніх-давен відомо, що Святий Миколай приходить з подарунками до тих, хто був добрим і чемним впродовж року. Дітлахи з Центру мають різні долі, життєві проблеми і поведінку, але до них теж завітав Святий Миколай. Саме так діти назвали Миколу Клочка, який особисто вручив кожному подарунок та приніс великий і смачний торт із зображенням Святого Миколая.

«Обов’язок кожного з нас захищати і допомагати дітям. І це вже є доброю традицією, коли обласна влада приходить до дітей у Центр з подарунками на день Святого Миколая, спілкується з дітлахами і насолоджується виставами, де вони розкривають свої творчі здібності», – зазначив керманич області та додав, що окрім цього влада постійно тримає зв’язок з керівництвом закладу і допомагає у вирішенні проблемних питань.

Вихованці Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області приготували глядачам неймовірно-казкову виставу з усіма традиційними героями цього свята – Святий Миколай, сніжинки, зайчики, капосниця, чорт і сніговик, які співали, танцювали, розповідали вірші та розважали гостей свята.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: