Лідер “Східного корпусу” відкрито назвав слуг народу, які хочуть розвалити парк “Сеймський”

20.12.2017

Сьогодні, 20 грудня, на сесії Сумської облради останнім питанням розглянули ситуацію щодо ландшафтного парку “Сеймський”. Із трибуни лідер громадської організації “Східний корпус” Денис Сокур емоційно виступив із приводу протестувальників, які приїхали у Суми висловитися проти парку.  Зокрема він звернувся до двох мітингуючих, назвашви їх “фріками” та “клоунами”, які провокували галас у залі і тим самим відволікали увагу від проблем своїх регіонів.

За його словами, є дві людини, так звані “слуги народу”, які стоять за наміром зруйнувати роботу парку, – депутат Віктор Ладуха і мер Конотопа Артем Семеніхін.

“Людей ми хочемо почути, допомогти кожному, давайте з’ясовувати суть питання. Від криків нічого доброго не буде. Давайте обговорювати це конструктивно, і будувати на роки, а не піар одному-двом шармутам на день!”, – закликав він.

Після промови Дениса Сокура у секторі для гостей Будинку рад спалахнула бійка. Вона закінчилася під звуки гімну України, яким традиційно завершується засідання.

Виступ лідера “Східного корпусу” з 1:32.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: