Роменчани перемогли в “Караоке на майдані”

20.12.2017

17 грудня у Києві пройшли зйомки телевізійного шоу «Караоке на майдані» з Ігорем Кондратюком. На запрошення організаторів наше місто представив народний аматорський вокальний ансамбль «Осокори» Роменського міського будинку культури ( кер. Тетяна Литвиненко). Серед п’яти колективів – учасників з різних областей України, наш колектив став переможцем і отримав в подарунок телевізор, медаль та футболку переможця, а також традиційний кошик з продукцією від генерального спонсору передачі. Ефір передачі всі бажаючі зможуть переглянути на каналі СТБ 07 січня 2018 року, повідомляють на сторінці мерії у фейсбук.

В цей же день відбулася зйомка фінальної передачі за участі солістки Роменського МБК Дарії Шокоти. В запеклій боротьбі, серед п’яти фіналістів, які змагались за звання «кращий співак 2017 року» при шаленій підтримці вболівальників, наша учасниця виборола почесне друге місце. Ефір програми вийде на каналі СТБ 31 грудня 2017 року.

У зйомці третьої програми прийняв участь, пройшовши відбір, син соліста Роменського міського будинку культури Євгена Шокоти – Павло, якому нещодавно виповнилося 11 років. З успіхом відспівавши в усіх трьох турах передачі, присвяченій 19-ти річчю виходу улюбленого українцями телевізійного шоу в ефір, Павло став переможцем, вигравши в подарунок телевізор, торт, медаль та футболку. В ефір передача вийде 14 січня 2018 року.

Отже, Тетяна Литвиненко та Павло Шокота продовжують, в подальшому, боротьбу за звання «кращий співак 2018 року».

Талановитих земляків особисто привітав мер Ромен на апаратній нараді.

Джерело: http://romny.online/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: