Олександр Стрельченко побував з робочою поїздкою на Великописарівщині

20.12.2017

Депутат обласної ради, голова фракції Опозиційного блоку Олександр Стрельченко відвідав з робочою поїздкою округ, за яким закріплений, – Великописарівський район.

«Візит видався доволі насиченим, – зазначає обласний обранець. – В рамках поїздки я побував у смт Велика Писарівка, селах Пожня, Вільне, Олександрівка, Дмитрівка, Братениця. Поспілкувався з жителями населених пунктів, виконав обіцянки, які давав під час попереднього особистого прийому у с. Пожня».

Так, у цьому селі прохали про допомогу старі люди та інваліди і Олександр Стрельченко не забарився із відповіддю. Він вручив засоби гігієни чоловіку, який прикований до ліжка, бабусі передав ходунки і попередньо домовився з Управлінням соцзахисту населення ОДА  про  виділення безкоштовної путівки на лікування із супроводжуючою особою молодому лежачому інваліду.

Ще один особистий прийом громадян Олександр Стрельченко провів у с.Вільне. Питання, що порушували мешканці населеного пункту, стосувалися матеріальної допомоги на лікування, ремонту доріг та встановлення вікон у місцевій школі.

Того ж дня депутат відвідав Великописарівську загальноосвітню школу, зустрівся з педагогами, проінспектував оновлену актову залу навчального закладу, де за його допомоги було зроблено ремонт. Він пообіцяв, що в наступному році намагатиметься придбати музичне обладнання для проведення святкових заходів.

Найприємнішою місією візиту, за словами Олександра Стрельченка, стало привітання малечі та школярів із Днем Святого Миколая. Солодкі подарунки отримали школярі та дітлахи сіл Олександрівка та Братениця і вихованці ДНЗ «Ромашка». Для цього дитячого закладу депутат привіз і приємну новину: з обласного бюджету за його сприяння садочку виділено 400 тисяч грн. на утеплення фасаду будівлі та ремонту системи опалення.

Завітав обласний парламентар і до місцевого ПТУ. Там він оглянув закуплені за його ініціативи комп’ютери. До речі, у цьому закладі, це перша техніка такого плану за роки його існування.

З головою Дмитрівської сільської ради Михайлом Скоромним обговорили нагальні питання життя населеного пункту. А це і функціонування ФАПу, будинку культури, інфраструктури селища тощо. Олександр Стрельченко зауважив, що на жаль, можливості місцевих бюджетів не дозволяють вирішувати всі проблеми в повному обсязі. «Тому такі поїздки і зустрічі дуже важливі. Бо тільки спільними зусиллями ми можемо допомогти громадам і окремим людям».

Кількість звернень до приймальні обласного депутата зростає щомісяця, а люди дякують за роботу. Це означає, що вони довіряють своєму обранцеві, а той, в свою чергу, наголошує, що не зрадить їхньої довіри, а працюватиме на благо громади й надалі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: