У Сумському військкоматі розпочалась приписка юнаків до призивної дільниці

20.12.2017

У Сумському міському військовому комісаріаті  за адресою місто Суми, вулиця Г. Кондратьєва,157 почалось проведення приписки громадян України 2001 року народження до призивної дільниці протягом січня-березня 2018 року.

Процес приписки відбувається так: юнак віком 17 років особисто приходе до військового комісаріату за припискою, далі з кожним допризовником поспілкуються, перевірять наявність документів та повноту заповнення даних облікової картки та собої справи. Усі документи підшиваються в особову справу , де також сберігається і облікова картка допризовника.

Він проходе медичний огляд громадян, для визначення придатності його до військової служби за станом здоров’я, здійснюються методом індивідуальної оцінки. Після закінчення медичного огляду кожний лікар заносить до облікової картки допризовника дані про встановленний діагноз. Кожний допризовник особисто постає перед комісією з питань приписки, до якої входить військовий комісар та уповноважені особи.

Громадянам, приписаним до призовних дільниць, видається посвідчення про приписку до призивної дільниці, за особистим підписом призовника.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: